معماری
خانه / طرح ها و پروژه ها / کارگروه صنایع و فرآوری

کارگروه صنایع و فرآوری

عوامل متعددي باعث ضايعات خرما مي شود كه عموما” اين ضايعات ناشي از عدم وجود بسته بندي مناسب و عدم رعايت بهداشت در كارخانه هاي موجود مي­باشد. با توجه به خصوصيات بارز محصول خرما از جهت تبديل و فرآوري آن و همچنين قابليت­هاي موجود صادراتي كشور، ضروري است كه همه بخش­هاي توليدي، برداشت، فرآوري و صادرات با انجام عمليات صحيح بهداشتي، جداسازي، بسته­ بندي  و…  برنامه ریزی و هماهنگي­ هاي لازم را جهت افزايش صادرات خرما داشته باشند. این گروه نقش کلیدی در معرفی محصول خرما در سطح ملی و بین­ المللی و ایجاد ارزش افزوده و بهبود شرایط بازاررسانی این محصول را برعهده دارد.

این کارگروه شامل ۴ گروه اصلی می باشد:

۱. صنایع فراوری

۲. صنایع بسته بندی

۳. گروه صنایع دستی

۴. صنایع نگهداری

همچنین ببینید

کارگروه آموزش و بهره وری

کارگروه آموزش و بهره وری   با توجه به اینکه هدف اصلی این طرح، در راستای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس