عوامل متعددي باعث ضايعات خرما مي شود كه عموما” اين ضايعات ناشي از عدم وجود بسته بندي مناسب و عدم رعايت بهداشت در كارخانه هاي موجود ميباشد. با توجه به خصوصيات بارز محصول خرما از جهت تبديل و فرآوري آن و همچنين قابليتهاي موجود صادراتي كشور، ضروري است كه همه بخشهاي توليدي، برداشت، فرآوري و صادرات با انجام عمليات صحيح بهداشتي، جداسازي، بسته بندي و… برنامه ریزی و هماهنگي هاي لازم را جهت افزايش صادرات خرما داشته باشند. این گروه نقش کلیدی در معرفی محصول خرما در سطح ملی و بین المللی و ایجاد ارزش افزوده و بهبود شرایط بازاررسانی این محصول را برعهده دارد.
این کارگروه شامل ۴ گروه اصلی می باشد:
۱. صنایع فراوری
۲. صنایع بسته بندی
۳. گروه صنایع دستی
۴. صنایع نگهداری